Celebrities

Arran d’una discrepancia d’opinions amb la perruquera respecte de si la metxa que m’ha fet, la resta son canes, sabíduries en diu ella,  era rosa o taronja; en el termini d’una setmana he anat dues vegades a la perruqueria.
Una cosa mai vista.
A l’entrar, la primera vegada, en sentir el meu nom, una senyora que en aquell moment tenia el cap ple de cotonets i bocinets de paper de plata, el que a ulls meus la fa irreconeixible i a la que demano disculpes si no la saludo en creuar-me-la pel carrer. Va dir:
– A vosté es la famosa Estrella.
Aquesta frase/pregunta l’he sentit en diverses ocasions en les darreres setmanes,  i és que sense buscar-ho, sembla ser m’he convertit en una especie de celebrity del poble a petita escala, tot per un parell d’articles que vaig escriure a ran de les eleccions.
La perruqueria és un bon lloc per parlar d’aquest tema, perque la perruqueria és un lloc on les dones pretesament modernes, dinàmiques i el que vulguis posar al darrera (això de modernes i dinamiques no va necesariament lligat a l’edat) podem deixar-nos estar de tonteries i agafar l’hola i no solament repassar-lo de cap a peus sino que fins i tot ens podem permetre el luxe de comentar-ho . I és que amb el hola passa com amb els cutre programes aquells de Salvame i coses per l’estil que fa lleig dir que els veus o els has vist i que sempre van indefectiblement seguits de l’afegitó aquell que diu “ho vaig veure de casualitat fent zapping…” Mentida! que me l’has explicat sencer.
Avui en dia, Celebrity ho pot ser qualsevol i pels motius més diversos.
N’hi ha que com Kim kardashian i el seu cul (qui no sapiga qui és que aposi el seu nom a Internet i que no es sorprengui de que hi hagi més entrades seves que  de qualsevol actor, cantant i no diguem escriptor o polític.)   son famosos a nivell mundia. Ella, que de tonta no te un pel, ho ha sapigut rendibilitzar i viu d’això, del seu cul; dels seus realitys i de mil coses cap dels qual entrarien en el cliché de feina o professió. Però que a ella li reporten molts diners.
13972254864791
Aquí el més semblant a un fenomen com aquest que tenim seria la Esteban en cutre, perque la Preisler està a un altra nivell.
Aquests dos dies he pogut seguir fil per randa, primer el famós sopar de porcelanosa a Buckingham, (que a dia d’avui encara no sé a sant de qué l’hereu d’inglaterra ha de participar en això, però em consta apareix també com a noticia a la versió británica de Hello) on l’afligida vidua, recordem que fa res va enterrar al Boyer,  va coincidir amb el seu vell amic Vargas Llosa i 8 dies despres he pogut seguir els detalls, pocs la veritat, del pseudo escándol, pseudo perque els de l’Hola ja es freguen les mans, de l’afer entre l’escriptor i la vidua.
Tenint present que un te 79 anys i l’altra 64 no li veg massa futur a l’assumpte. amb una mica de sort encara li donarà temps a la senyora d’afegir un parell de noms més a la seva llista, Menjar no sé si menjar gaire, respirar tampoc deu fer-ho gaire; perque no us pensareu que sota els vestidets va així a pelo. No “nenes” que per alguna cosa s’han inventat les faixes. Sí les faixes d’ultima generació, però faixes al cap i a la fi, les que porten totes les celebrities sota els vestits de nit. La kardashian no, perque em sembla que no n’hi ha de la seva talla:-
FO-527-BIGEn qualsevol cas  la Preisler mentre el front no se li junti amb el clatell, per allò d’estirar-se la pell, seguirà en la bretxa  i a poc que pugui seguirá afegint noms a la seva llista de ex- .  I  mentre ella amplia el seu curriculum jo el seguiré de ben a prop cada cop que vagi a la pelu.
Llastima que hi vaig poc  i com les canes segueixin així cada vegada menys, Afortunadament tinc un amic, el Jordi, un més.
Un home  que si fos dona entraria en el cliché de “no jo això no ho miro mai…”Curiosament el Jordi te prou seguretat en ell mateix com per admetre sense  manies  que ell no solament llegeix el Hola, sino que el compra; potser perque a la “pelu” d’homes no solen tenir aquestes publicacions.
Res que si, home que está be això de poder ficar de tant en tant el nas en la vida dels altres, més quan ningú et dirá  res per fer-ho perque ells estan en la vida d’ensenyar-te-la
preysler-llosa
En este blog no estan activados los comentarios, si crees tener algo que comentar puedes hacerlo en mi PAGINA EN FACEBOOK