Anaven lents, … massa lents – CUP

Ahir la tarda vaig tornar de les meves vacances asturianes, un viatge llarg, 839 km. En tornar a casa m’he trobat el poble empaperat, tampoc massa, amb els cartells electorals.

El primer que he pensat és que potser hauria de fer una petita ressenya de les diferents imatges de campanya però per fer-ho hauré d’esperar que m’arribi la publicitat a casa o em quedaré a mitges perquè al menys a Alella, avui, no he vist ni rastre de Ciutadans ni de PP. A l’espera del material de moment m’he posat amb el video de la CUP

Aixxx!

Deixant a banda alguns escenaris molt concrets, en molts aspectes de la vida, especialment a cal dentista i en la “cosa” política, la dita aquella castellana de “lo bueno si breve dos veces bueno” és d’aplicació obligada i quan “lo bueno” no ho és tant, doncs encara amb més motius.

Sent sincera crec que ho tinc francament fotut per votar la CUP,  és una simple questió de coherència personal i precisament coherencia és el que li reconec a la CUP especialment al David Fernàndez, sens dubte el super rookie de la darrera legislatura.

Potser per això em sap més greu dir No, no m’agrada el video.

M’ha costat molt arribar al final, no diguem ja quan l’he vist per segona vegada.

Te una fotografía brillant. Està ple de bones idees, imaginatives. Tot és bo o podria ser-ho,  però no ho és, el resultat final és tediós.

Fer una película; un anunci, el que sigui no és solament tenir una gran idea, la idea s’ha de treballar se li ha de donar forma, en definitiva s’ha de tenir una història que explicar i fer-ho de forma coherent emprant les paraules justes.

Em sap greu perquè anava bé, insisteixo, però el resultat no és bo.

M’ha costat molt entendre com ningú ha estat capaç de dir que li sobren 5 dels 7 minuts.  Fins que m’he preguntat si no será  culpa de la pròpia estructura de la CUP. Em temo que portats per la seva pròpia coherència interna aquest video  l’ha dirigit una assemblea, que sí nois està molt bé ser fidels als propis principis, pero  a vegades,  de tant en tant i sense que senti precedent, en  determinats supòsits,  hi ha d’haver algú que mani.

 

 

http://rcm-eu.amazon-adsystem.com/e/cm?t=estrella0e-21&o=30&p=8&l=as1&asins=B004Q9TWZ0&ref=tf_til&fc1=000000&IS2=11=_blank&m=amazon&lc1=0000FF&bc1=000000&bg1=FFFFFF&f=ifr http://rcm-eu.amazon-adsystem.com/e/cm?t=estrella0e-21&o=30&p=8&l=as1&asins=B004RCNG9O&ref=tf_til&fc1=000000&IS2=11=_blank&m=amazon&lc1=0000FF&bc1=000000&bg1=FFFFFF&f=ifr http://rcm-eu.amazon-adsystem.com/e/cm?t=estrella0e-21&o=30&p=8&l=as1&asins=B00DHSHC4Y&ref=tf_til&fc1=000000&IS2=11=_blank&m=amazon&lc1=0000FF&bc1=000000&bg1=FFFFFF&f=ifr

En este blog no estan activados los comentarios, si crees tener algo que comentar puedes hacerlo en mi PAGINA EN FACEBOOK