Blau

Avui a la tarda era  color blau. Blau de tempesta.

El mar regirat de l’horitzó havia acostat fins gairebé la sorra esbarts de peixos i amb ells havien vingut també les gavines i altres aus marines, que treien profit d’aquesta circumstància de la mateixa manera que també ho feien els pescadors que s’alineaven a escassa distància de l’aigua.

A l’horitzó del mar els llamps trencaven el blau mentre jo pensava que potser  ja anava sent hora de decidir-me i comprar-me una nova càmera de fotos, i amb ella a la ma tornar a perdre les hores intentant atrapar el vermell d’un capvespre de tardor o el vol d’un au o el blau de la tempesta.

Sí potser hauria de pensar en comprar-me aquesta camera.

Però estic tan cansada.

Aquesta tarda veient la tempesta encaminar-se cap al nord he desitjat poder tornar a parlar de trivialitats. M’agradaria poder descarregar la meva vida quotidiana de transcendència. Podré algun dia tornar a escriure anècdotes de viatges? Podré algun dia tornar a la monòtona quotidianitat?

Potser sí algun dia, espero que no molt llunyà, la meva vida torni a tenir aquest punt d’avorrida que té sempre la tranquil·litat. Potser.

Però segur que aquesta vida serà diferent.

[amazon_link asins=’1549756931,B074BFLQXF,B004RCNGAS,B00HCE7UW8,B004RCNG9O,B004Q9TWZ0′ template=’ProductCarousel’ store=’estrella0e-21′ marketplace=’ES’ link_id=’eac6a949-c1a2-11e7-a0ba-ef8dbef3d5ee’]

Un comentario sobre "Blau"

  1. Jo tinc l’esperança de que així sigui. De que parlar de viatges o de música no sigui gaire diferent del quem és ara. Si tinc una estona t’explicaré el meu viatge a Nova York i després a Noruega.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s