Rankings operístics

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.jsAquest matí quan ja tancava la visita a escenari que he tingut el gust de fer amb un grup encantador i molt participatiu, una senyora em preguntava  en quina  “lliga operística jugava” el Liceu.  La pregunta la formulava amb un cert rerafons, aquell  que ja et deixa dita mitja resposta i “pobre de tu que la contradiguis” perque la meva amable interlocutora és de les que pensa que com la fageda d’en Jordà no hi ha fageda igual, que on estigui Cadaqués que es treguin les Seychelles on a més de ser lluny no es parla català.  

Com era un grup molt participatiu, ara no sabria dir si al final li he respost, en qualsevo cas no crec que, si ho he fet, la resposta hagi estat la que ella volia o desitjava, perque el Liceu pot ser un teatre digne, que sol fer un bon paper en relació a la mitjana, preo ni de bon tros estem a jugan a primera. Per jugar a la divisió d’honor has de poder presentar una opera amb un cast com aquesta que aquesta tarda he escoltat. Quan pots oferir això, aleshores si que pots dir que com la Fageda d’en Jordà no hi ha fageda igual.

consti que em refereixo al cast, que la posada en escena ja és un altra història

Això de la fageda, en realitat es una mena de joc que em porto amb certs membres de la meva familia quan es posen en plan “som els millors i com em diguis el contrari…”


//

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s